XAVI TORNA AL BARÇA

Ben tornat a casa teva, Xavi !

El fichaje de Xavi dispara las audiencias digitales del FC Barcelona

I gràcies. Gràcies per tornar-nos a il·lusionar i amb arguments: “Som el Barça i hem de guanyar tots els partits, amb ordre, amb normes que s’han de complir, amb esforç, amb treball, amb actitud, amb convicció, recuperant els valors i l’excel·lència de l’estil Barça que tant ens ha distingit i tant prestigi i tantes alegries ens ha donat”.

Xavi: No et demanarem resultats immediats, si cal, tindrem paciència. L’afició culer animarem i donarem suport a l’equip, com sempre hem fet. Tu treballa amb exigència, que no et tremoli el pols. Posa tota la teva saviesa futbolística al servei de l’equip i els títols segur que no tardaran a arribar.

Des de la Penya Barcelonista de Maçanet et volem donar tot el nostre suport. Ànims Xavi! La tasca és dura però tots junts ho aconseguirem.

Visca el Barça!

Publicat per Penya Barcelonista Maçanet de la Selva

Penya Barcelonista de Maçanet de la Selva (Girona)

%d bloggers like this: