XAVI TORNA AL BARÇA

Ben tornat a casa teva, Xavi !

El fichaje de Xavi dispara las audiencias digitales del FC Barcelona

I gràcies. Gràcies per tornar-nos a il·lusionar i amb arguments: “Som el Barça i hem de guanyar tots els partits, amb ordre, amb normes que s’han de complir, amb esforç, amb treball, amb actitud, amb convicció, recuperant els valors i l’excel·lència de l’estil Barça que tant ens ha distingit i tant prestigi i tantes alegries ens ha donat”.

Xavi: No et demanarem resultats immediats, si cal, tindrem paciència. L’afició culer animarem i donarem suport a l’equip, com sempre hem fet. Tu treballa amb exigència, que no et tremoli el pols. Posa tota la teva saviesa futbolística al servei de l’equip i els títols segur que no tardaran a arribar.

Des de la Penya Barcelonista de Maçanet et volem donar tot el nostre suport. Ànims Xavi! La tasca és dura però tots junts ho aconseguirem.

Visca el Barça!

Aportació al Banc d’Aliments

Són moments molt difícils per a tothom i per a les famílies en risc d’exclusió social que, degut a la crisi generada pel Covid 19, estan augmentant considerablement.


La Federació de Penyes Girona Sud, de la qual forma part la nostra penya, ha contactat amb el Banc d’Aliments de Girona per conèixer la realitat i necessitats que tenen, i ens han dit que els faltava, sobretot: llet continuadora, pots preparats (“potitos”), cereals i derivats de la nutrició infantil.


Per aquest motiu, i en representació de les penyes de la zona, la Penya Barcelonista de Maçanet ha decidit fer una aportació econòmica de 4.000 € al Banc d’Aliments de Girona perquè procedeixin a comprar els aliments que creguin convenients.

Penya Barcelonista Maçanet de la Selva
Penya Barcelonista Maçanet de la Selva